İsimTicaret | Türkiye 'nin ilk Kapsamlı Domain Platformu
Go Back   İsimTicaret | Türkiye 'nin ilk Kapsamlı Domain Platformu > Online Ticaret Merkezi > Domain Satış > 3 Karakter Domainler - SE0.US, GE3.NET, TY4.NET, MU9.NET
Konu İstatistikleri : Konuyu açan : Talvehtia Konuyu açma zamanı : 01-24-2007 (08:28 PM), Son yazılan cevap zamanı : 01-28-2007 (09:32 PM). Bu konuya toplam : 1 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve toplam 787 kere görüntülendi.

Seçenekler Stil
(#1)
Alt
Talvehtia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Talvehtia Talvehtia isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Referanslar: (1)
Yönetim

Standart 3 Karakter Domainler - SE0.US, GE3.NET, TY4.NET, MU9.NET - 01-24-2007, 08:28 PM

Not: İsimticaret'teki ilk domain satış başlığını ben açayım. Öncülük etmiş oluruz

Domain Adı : Aşağıda listelenmiştir.
Registar : Godaddy
Transfer Ücreti : Godaddy hesabınıza ücretsiz Ödeme Türü : İş Bankası Hesabına EFT, Havale ve PayPal ödemeleri kabul ediyorum. Komisyon masrafları karşılanması durumunda özel gittigidiyor ilanı açılabilir. (Kredi kartı & taksitle ödemek isterseniz.)
Fiyat : Fiyatlar isimlerin yanında verilmiştir. Teklif yoluyla satılacaktır.

Elimdeki 3 karakterli domainleri satıyorum. Fiyat aralıkları yanlarında yazılıdır. Tekliflerinizi lütfen PM'den ya da MSN'den yapınız. ( MSN: cagribayram87@hotmail.com )

MU9.NET - LLN.net - Arttırmada
Domain 2002 yılında kayıt edilmiştir. 4 yaşındadır (4 yıl 3 ay). Uzun zamandır aktif bir site kurulmadığı için pageranki yoktur. Elimdeki en yaşlı domain. Archive.org'da kayıtlıdır. Yaklaşık 12 backlinki bulunmaktadır. Kayıp Kıta Mu hakkında bir site kurulabilir, ünlü mmorpg Mu Online hakkında bir site kurulabilir, diğer içerikler

G32.NET - LNN.net - Arttırmada
Domain 2003 yılında kayıt edilmiştir. Yaklaşık 4 yaşındadır. Pageranki yoktur. Archive.org'da kayıtlıdır. Google'da G32 kelimesi 1 milyon sonuç vermektedir. Org uzantılı domainde aktif bir site yayınlanmaktadır. Graphics32 delphi'de kullanılan bir terimdir.

GE3.NET - LLN.net - 50$ - 70 YTL
Domain 2004 yılında kayıt edilmiştir. Yaklaşık 3 yaşındadır. Pageranki yoktur. Archive.org'da kayıtlıdır. Gee diye okunabilir. Biz uzantılı aktif bir site bulunmaktadır. Akılda kalıcıdır.

RU7.NET - LLN.net - 30$ - 42 YTL
Domain 2004 yılında kayıt edilmiştir. 2 yaşındadır (2 yıl 1 ay). Pageranki yoktur. Archive.org'da kayıtlıdır. Rusya'nın kısaltması olarak kullanılabilir vs.

TY4.NET - LLN.net - 45$ - 63 YTL
Domain 2005 yılında kayıt edilmiştir. Yaklaşık 2 yaşındadır. Pageranki yoktur. Archive.org'da kaydı yoktur. Thank You For Net şeklinde okunabilir, TY adında yabancı bir firma ve hiphop sanatçısı bulunmaktadır. Diğer içerikler

GT0.NET - LLN.net - 28$ - 39 YTL
Domain 2005 yılında kayıt edilmiştir. Yaklaşık 2 yaşındadır (1 Yıl 7 ay). Pageranki yoktur. Archive.org'da kayıtlıdır. GTO şeklinde okunabilir. Diğer içerikler

FT0.NET - LLN.net - 20$ - 28 YTL
Domain 2005 yılında kayıt edilmiştir. 1 yaşındadır (1 yıl 3 ay). Pageranki yoktur. Archive.org'da kayıtlıdır. FTO şeklinde okunabilir. Org uzantısında bir url kısaltma sitesi kuruludur. Macar para birimi Forint'in kısaltmasıdır. Diğer içerikler

SE0.US - LLN.us - 25$ - 35 YTL (harf-harf-rakam)
Domain 2006 yılında kayıt edilmiştir. 3 aylıktır. SEO olarak okunabilir. SEO - Search Engine Optimization'ın kısaltmasıdır. .net uzantılı domainde aktif bir site kuruludur. Sitenin sloganı "Zero Cost Search Engine Optimization". Ru uzantılı bir site bulunmaktadır. Bunların dışında Com,Net,Org,Info,Biz uzantıları doludur.

0ZU.NET - NLL.net - 25$ - 35 YTL
NLL.net domaindir. (rakam-harf-harf) Com ve info uzantıları doludur. Akılda kalıcıdır. RegisterFly'da kayıtlıdır. RegisterFly hesabınıza ücretsiz transfer edilecektir.

Not : Domainler ve fiyatları hakkında satışı baltalayıcı yorumlar yapmayınız. Bu başlıkta kimseden appraisal istemiyorum.

Not 2 : Toplu alımlarda indirim yapıyorum.

Keyifli günler

(#2)
Alt
Talvehtia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Talvehtia Talvehtia isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Referanslar: (1)
Yönetim

Standart 01-28-2007, 09:32 PM

0ZU.NET listeye eklenmiştir.
SE0.US in fiyatı $25 - 35 liraya düşürülmüştür.
GE3.NET tekrar satıştadır.
MU9.NET'in arttırması 24 saat sonra sonlanacaktır. (Şu anda 83 lirada)
G32.NET'in arttırması devam ediyor. (Şu anda 21 Lirada)

Saygılarımla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil