Konu İstatistikleri :Konuyu açan : mobile Konuyu açma zamanı : 01-27-2007 (02:43 AM), Son yazılan cevap zamanı : 01-29-2007 (10:00 AM). Bu konuya toplam : 20 kullanıcıtarafından cevap yazıldı ve toplam 2364 kere görüntülendi.
Agora Hosting'den İsimTescil'e Rakip -
01-27-2007, 02:43 AM
Agora Hosting ( www.agorahosting.net ) İsimTescil.net'e rakip olarak www.turkceisimtescil.com adlı domain tescil sitesini yayına soktu.İsimTescil'den farklı olarak Türkçe karakter içeren domainleri de kayıt edebiliyorsunuz.İsimTescil'e çok fazla özenilmiş ancak tutacağını sanmıyorum zira .com domain tescili (normal karakter) 24 ytl.
www.turkceisimtescil.com firması indirim yapmış sanırım az önce girdim türkçe karakterli veya karaktersiz tüm .com ve .net leri 19.90 YTL ye satıyorlar
www.turkceisimtescil.com firması indirim yapmış sanırım az önce girdim türkçe karakterli veya karaktersiz tüm .com ve .net leri 19.90 YTL ye satıyorlar
Bence tr karakter olduğu için normal hatta ucuz bile nedeni ise gördüğüm çoğu yerde dolar ile satışlar ve 19 $ dan başlıyor gördüklerim. Bu yüzden bence iyi tr karakterli domainlerin fiyatı 19 ytl hatta bir tane alsam mı diye düşünüyorum
ben de türkçe karakterli bir domaini daha ucuza başka yerde görmedim. google da arattığımda birkaç başka firma çıkıyor onlar da 20$ civarında satıyorlar. 20$'ı YTL ye çevirince yakşalık 28 YTL ediyor. www.Turkceisimtescil.com bunu 19.90 a satıyor. bence cazip oldukça
Ancak Türkçe karakter veya değil fiyat farketmiyor.Bu arada sanırım bu konu başlığını farkettikleri için fiyatı düşürdüler.Hatta kayos adlı arkadaş firma yetkilisi bile olabilir