İsimTicaret | Türkiye 'nin ilk Kapsamlı Domain Platformu
Go Back   İsimTicaret | Türkiye 'nin ilk Kapsamlı Domain Platformu > Haberler & Bilgi Paylaşımı > Domain Haberleri > Alan Adları ABD'den Bağımsız Olsun
Konu İstatistikleri : Konuyu açan : aktifnet Konuyu açma zamanı : 05-11-2009 (11:50 PM), Son yazılan cevap zamanı : 04-10-2011 (10:51 PM). Bu konuya toplam : 1 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve toplam 888 kere görüntülendi.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
(#1)
Alt
aktifnet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aktifnet aktifnet isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Referanslar: (1)
İşaret Merkezi

Standart Alan Adları ABD'den Bağımsız Olsun - 05-11-2009, 11:50 PM

Avrupa Birliği Komisyonu, ICANN'dan internet alanlarında ABD hükümetinden bağımsız olmasını istedi. ICANN'ın, ABD İletişim Departmanı'ndan bağımsız olarak özel ve kararların uluslar arası yönetim tarafından verilebilmesini talep ediyor.

AB'nin, ICANN'nın 1,5 milyardan fazla internet kullanıcısını ilgilendiren alan adları ve yönetimi konusunda geçtiğimiz yıllarda verdiği kararların, ABD İletişim Departmanı ile ortak alınmasından dolayı hoşnutsuz olduğu belirtiliyor.

ABD'nin, ICANN ile ilgili davalarınaa Kaliforniya eyaletindeki mahkemeler bakıyor. Hükümet bununda değişmesini istiyor. Tüm dünyayı ilgilendiren ICANN ile konuların gerektiğinde uluslar arası bir mahkeme tarafından değerlendirilmesi gerektiğini vurguluyor...

PC Hayat

(#2)
Alt
abdullahsabit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
abdullahsabit abdullahsabit isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Referanslar: (0)

abdullahsabit - İCQ üzeri Mesaj gönder abdullahsabit - AİM üzeri Mesaj gönder abdullahsabit - MSN üzeri Mesaj gönder abdullahsabit - YAHOO üzeri Mesaj gönder abdullahsabit isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart 04-10-2011, 10:51 PM

destek veriyorum.ben onunu bunu bilgileir .çok kolay gidiyor.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil