İsimTicaret | Türkiye 'nin ilk Kapsamlı Domain Platformu
Go Back   İsimTicaret | Türkiye 'nin ilk Kapsamlı Domain Platformu > Domain Piyasası & Liderleri > Domain Tescil Şirketleri > Bayi Tescil - Alan Adı Tescil Hizmetleri (Daha ucuzu varsa bize bildiriniz)
Konu İstatistikleri : Konuyu açan : bayitescil Konuyu açma zamanı : 03-08-2008 (11:16 PM), Son yazılan cevap zamanı : 03-12-2008 (08:09 PM). Bu konuya toplam : 13 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve toplam 1537 kere görüntülendi.

Seçenekler Stil
(#1)
Alt
bayitescil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bayitescil bayitescil isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Referanslar: (0)

bayitescil - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Bayi Tescil - Alan Adı Tescil Hizmetleri (Daha ucuzu varsa bize bildiriniz) - 03-08-2008, 11:16 PM

Merhaba arkadaşlar,

Bizim hedefimiz türkiyede en ucuza alan adı tescili yapmaktır, fiyatlarımız aşağıda listelenmiştir, en kısa zamanda yönetim panelimizi tamamlamış olacağız şuan directi'ye ait yönetim panelini kullanmaktayız, alan adlarınız ile ilgili tüm işlemleri sınırsız yapabiliyorsunuz hesabınızda bakiyenizin yeterli olduğu sürece istediğiniz saatte alan adı tescil edebilirsiniz ve yönete bilirsiniz.

Fiyatlarımız;

.net 6.00 Ytl
.com 7.55 Ytl
.org 7.25 Ytl
.biz 7.55 Ytl
.info 7.55 Ytl
.name 7.10 Ytl
.us 6.50 Ytl
.mobi 8.65 Ytl

Ayrıntılar için bizimle iletişim kurunuz,
Mail & MSN : bilgi@bayitescil.com

Saygılarımızla,
Bayi Tescil - Alan Adı Tescil Hizmetleri
http://www.BayiTescil.com

(#2)
Alt
aktifnet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aktifnet aktifnet isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Referanslar: (1)
İşaret Merkezi

Standart 03-08-2008, 11:21 PM

Fiyatlarınız gerçekten oldukça uygun.
Müşteri paneli ve sitenizi de oluşturup, tamamlarsanız çok daha iyi ve yararınıza olur.

Hedeflerinizde başarılar ve bol satışlar dilerim
(#3)
Alt

Standart 03-08-2008, 11:32 PM

Alıntı:
aktifnet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fiyatlarınız gerçekten oldukça uygun.
Müşteri paneli ve sitenizi de oluşturup, tamamlarsanız çok daha iyi ve yararınıza olur.

Hedeflerinizde başarılar ve bol satışlar dilerim
Yorumunuz için teşekkür ederim, arkadaşlar site ve panel üzerinde çalışıyorlar. İleride API yazılımımızıda tamamladığımızda bayilik sistemimizde aktif olacaktır bunuda eklemek istedim.

Forumumuz hayırlı olsun bu arada sizede başarılar diliyorum.
(#4)
Alt
Emil_Halilov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emil_Halilov Emil_Halilov isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Moderatör

Emil_Halilov - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart 03-09-2008, 12:03 AM

Fiyatlarınıza uygun fakat aklıma takılan birkaç soru var.Aslında bunları sitenizdende görmek isterdik.

1. Resmi bir kuruluşmusunuz.
2. Diyelim domaini aldık hangi özellikleri veriyorsunuz. ücretli-ücretsiz
3. domain transfer-yenileme ücretleriniz nelerdir.

İyi çalışmalar

Konu Emil_Halilov tarafından (03-09-2008 Saat 12:07 AM ) değiştirilmiştir..
(#5)
Alt

Standart 03-09-2008, 12:10 PM

Alıntı:
Emil_Halilov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fiyatlarınıza uygun fakat aklıma takılan birkaç soru var.Aslında bunları sitenizdende görmek isterdik.

1. Resmi bir kuruluşmusunuz.
2. Diyelim domaini aldık hangi özellikleri veriyorsunuz. ücretli-ücretsiz
3. domain transfer-yenileme ücretleriniz nelerdir.

İyi çalışmalar
1. Henüz resmi bir kuruluş değiliz fakat teknik destek verecek ekibimiz hazır durumdadır. En kısa zamanda resmi işlemlerimizi tamamlamış olacağız.

2. Domain aldığınızda;
  • Alan adı park.
  • Alan adı sunucularını düzenleme.
  • Alt name server yönetimi. (ns1.domainadiniz.com gibi)
  • Alan adı transfer şifreniz.
  • *Alan adı yönlendirme.
  • *e-Posta yönlendirme.
  • *DNS yönetimi.

Sağladığımız tüm hizmetleri online olarak gerçek zamanlı yönetebilirsiniz.
* Himetimiz 0.5Ytl olarak ücretlendirilir.

3. Alan adı yenileme ve transfer fiyatlarımız herzaman için alan adı tescil fiyatlarımızla aynı olacaktır. NET uzantılı alan adı tescili promosyon amaçlı 6Ytl olup yenileme ve transfer ücreti 7,55Ytl dir. Diğerleri ise tescil fiyatları ile aynıdır.

İlginiz için teşekkür ederiz, Umarım cevaplarımız yeterince açıklayıcı olmuştur.
(#6)
Alt
Moderatör

Standart 03-11-2008, 03:09 PM

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Fakat şöyle bişey var firma olmadan güven sağlamanız açıkcası zor. En azından günümüz şartlarına bakarsak durum budur. Amacım kesinlikle sizi küçümsemek veya başka birşey değildir. Umarım sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız.

İyi çalışmalar
(#7)
Alt

Standart 03-11-2008, 05:59 PM

Bir firmadan alan adı aldım resmi bir firma diye güvendim alan adımı adamlar rehin aldı alan adı ile birlikte birde hosting almıştım ve tahmin edeceğiniz gibi hizmet sıfır sunucuya erişim çok az oluyordu artık mecbur olarak başka bir firmadan hosting aldım. Doğal olarak alan adımın süresi dolduğunda transfer etmek istedim ve birde fark ettimki bu resmi firmaya ait kullanıcı panelimde alan adımın transfer şifresine erişemedim ve firmaya telefon açtım benden mail ile iletişim kurmamı istediler mail ile iletişim kurdum geri dönüş yapmadılar tekrar telefon açtım mailimin gelmediğini söylediler (bence palavra) tekrar mail yolladım arkasından aradım tamam işleminiz devam ediyor dediler yine bişey çıkmadı sürekli üstelediğim için iki alan adımı kurtarabildim fakat diğerlerinin transfer şifrelerini vermediler mecburen ordan yenilemek zorunda kaldım (Kayıt ücreti 10 lira + kdv idi yenileme ücreti 14 lira + kdv) gerekçeleride ben alan adı ile o kullanmadığım ve boştan yere para verdiğim hostingleri kampanyalı almışım ve transfer etme gibi bir hakkım yokmuş. Elimden geldiğince ayrıntıya girmemeye çalışttım aslında bu konu daha uzun.

Başka bir firmadan (Resmi bir firma) sunucu kiralamak istedim parayı yatırdım yatırdıktan sonra ellerinde sunucu bulunmadığını söylediler paramın iadesini istedim salladıkca salladılar 2 ay sonra paramı eksik olarak iade ettiler gerekçeleri işlem ücreti kesildi idi.

Başka bir firmadan reseller almıştım adamlar hesabınızı dondururuz müşterileriniz hiçbir işlem yapamaz diye beni tehdit ettiler.

Bunların yanı sıra tabikide iyi ve kusursuz hizmet veren firmalar ilede çalıştım.
Anlatmak istediğim GÜVEN insanlıkla alakalı firma olmuşsun olmamışsın ne yazar.
(#8)
Alt

Standart 03-11-2008, 06:00 PM

Biz bizde herşey şeffaftır anlayışı ile hizmet vermek istiyoruz. Alan adı satışı yapmaktayız ve işlemler tamamen müşterilerimizin yönetimindedir. Ne kayıt ücreti 3 lira der yenileme ücretinin 10 lira olduğunu saklarız ne tarnsfer şifresini saklarız nede yok şöyle bi kampanyaya katılmışsınız transfer edemezsiniz gibi gerekçeler uydururuz. Müşterimiz istediği zaman bize haber bile vermesine gerek kalmadan panel üzerinden alan adı satınalabilir, transfer edebilir, kayıt bilgilerini değiştirebilir, transfer şifresini öğrenebilir ve değiştirebilir.

GÜVEN : Ben bu şahsın hesabına para yatıracağım ama alan adımı gerçekten tescil edermi yoksa dolandırıcımı diye düşünmekse...
Bize kaydetmek istediği alan adını bildirsin tescil işlemi gerçekleştikden sonra ücretini yatırsın yatırmazsada helal olsun deriz yinede alan adı bilgilerini teslim ederiz.
Denemesi bedava

Ayrıca bir art niyetiniz olduğunu kesinlikle düşünmedim aksine ilgilendiğiniz için mutlu oldum ve bu konuda kendimi ifade etmeme yardımcı olduğunuz için size teşekkür ederim. Söylediklerinizde katılıyorum kesinlikle resmi bir firma diye öncelik veriyoruz fakat %40'ı anlattığım gibi çıktığına inanıyorum.

Düşüncelerimi anlattım çok düşünüp yazmadım kalbimden geçenleri yazdım, cümlelerim düşük olmuş olabilir kusura bakmayın.

Saygılar sunarım.
(#9)
Alt
Moderatör

Standart 03-11-2008, 06:36 PM

1. Dolandırıcılık aklıma bile gelmedi.
2. Söylediklerinizin bazılarına hak veriyorum. Ama sanırım sizin şanssızlığınızdan ve bilgisizliğinizden yararlanmışlardır diye düşünüyorum. Şuanda biz direk yurtdışı ile çalışıyoruz.

3. Benim şahsi görüşümdür KESİNLİKLE ödeme almadan domain almayın

Çalışmanızda başarılar dilerim
(#10)
Alt

Standart 03-11-2008, 08:31 PM

Şimdi bu işe herkes bilgisiz olarak başlıyor ki karşındaki bilgisiz diye bundan faydalanmaya gerek yok ayrıca bunları yapan resmi bir firma benim ifade etmek istediğim konu insanlar karşısındaki resmi bir firma diye güvenmemelidir.

Biz doğru insanlarla iş yapmak istiyoruz bundan dolayı ücretsiz alan adı kaydıda yaparız karşımızdaki kişi 10 liralık insansa biz o kişiye 10 lirayı bir kere veririz ikinci bir sefer muhattap olmayız böylelikle iş yapacağımız insanları ayırmış oluruz.

Ücret vermemek için bu sözümüzü kullanacak kişiler varsa gelsin bana ücretsiz alan adı tescil edin desin edelim. Yeterki o kişi şerefinin 10 lira etmediğini bilsin.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil