Biz bizde herşey şeffaftır anlayışı ile hizmet vermek istiyoruz. Alan adı satışı yapmaktayız ve işlemler tamamen müşterilerimizin yönetimindedir. Ne kayıt ücreti 3 lira der yenileme ücretinin 10 lira olduğunu saklarız ne tarnsfer şifresini saklarız nede yok şöyle bi kampanyaya katılmışsınız transfer edemezsiniz gibi gerekçeler uydururuz. Müşterimiz istediği zaman bize haber bile vermesine gerek kalmadan panel üzerinden alan adı satınalabilir, transfer edebilir, kayıt bilgilerini değiştirebilir, transfer şifresini öğrenebilir ve değiştirebilir.
GÜVEN : Ben bu şahsın hesabına para yatıracağım ama alan adımı gerçekten tescil edermi yoksa dolandırıcımı diye düşünmekse...
Bize kaydetmek istediği alan adını bildirsin tescil işlemi gerçekleştikden sonra ücretini yatırsın yatırmazsada helal olsun deriz yinede alan adı bilgilerini teslim ederiz.
Denemesi bedava
Ayrıca bir art niyetiniz olduğunu kesinlikle düşünmedim aksine ilgilendiğiniz için mutlu oldum ve bu konuda kendimi ifade etmeme yardımcı olduğunuz için size teşekkür ederim. Söylediklerinizde katılıyorum kesinlikle resmi bir firma diye öncelik veriyoruz fakat %40'ı anlattığım gibi çıktığına inanıyorum.
Düşüncelerimi anlattım çok düşünüp yazmadım kalbimden geçenleri yazdım, cümlelerim düşük olmuş olabilir

kusura bakmayın.
Saygılar sunarım.