Konu İstatistikleri :Konuyu açan : iNsurgenTe Konuyu açma zamanı : 01-24-2007 (08:36 PM), Son yazılan cevap zamanı : 01-26-2007 (01:33 AM). Bu konuya toplam : 4 kullanıcıtarafından cevap yazıldı ve toplam 1476 kere görüntülendi.
yaklaşık 2-3 hafta önce almıştım bu domaini büyük bi hevesle ama simdi pek o hevesim kalmadi gibi bazı kişilerden gelen yorumlar dolayisiyla..simdi bu domaini satsam nekadar eder? veya bekletmemde avantaj var mi?
eutr.org (euroturk,avrupatürkiye)
Konu iNsurgenTe tarafından (01-26-2007 Saat 03:46 PM ) değiştirilmiştir..
domaının ne kadar oldugunu bılmıyorum da bence 4 karakterlı oldugu ıcın elınde tut ılerde ıyı paraya satarsın yada guzel bır proje ıle de sıte tutulabılır
3 karakterli domainler tükenmek üzere.
Kalanların çoğu .org - .info
yakında 4 karakterli domainler aynı şekilde değer kazanacak. Bu domaini düşük bir fiyata hemen satmak yerine uzun bir süre elinizde tutarsanız,çok daha yüksek bir değere satabilirsiniz
değerli yorumlariniz için saolun arkadaslar galiba eutr.org elimde bekletcem hem avrupa birliği yolundaki türkiye için ii bir domain olabilir bu sebeblerden dolayi elimden bir müddet daha cikartmicam..
diğer domainlerimede deger biçerseniz sevinirim yeni topic acmak istemiyorum onun için buraya yaziyorum..