|
Hangi Domain Firması ? -
04-11-2011, 07:57 PM
İsim Tescil; İlk kullandığım ve hâlâ içinde domainlerimin olduğu firma. Şu ana kadar 100' yakın domain aldım. Herhangi bir sorunum olmadı. Bazı arkadaşların ciddi sorunları olmuş.
IHS; Şu an yeni domain alırken kullandığım tek yer. Diğer tüm domainlerimi buraya transfer ediyorum. Sade arayüzü ve yaptıkları temiz iş beni sevindiriyor. Şu an için domainlerimden % 95 i burada. Tavsiye ederim.
Name.com; Basit bir arayüzleri var. Başka firmalara transfer edip, transferi tamamladığım bir çok domain name.com hesabımda görünmeye devam ediyor.
Godaddy; Burada da domainlerim var.. Ben açıkçası reklam ve bazı politikalarını sevmiyorum. Yurtdışında nodaddy de denilen ve hakkında olumsuz onlarca site açılan bir yer.
Enom; Birkaç domainim var, hakkında çok bilgiye sahip değilim.
Türk Ticaret; Çok fazla domainim yok burada. Genellikle, başka firmaya transfer edemediğim, iç transfer ile aldığım domainler var. Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Problem yaşayan arkadaşların olduğunu biliyorum.
Markum; Birkaç domainim var, problem yaşamaya fırsatım olmadı.
Natro; Pek bilgi sahibi olmadığım bir firma, problem yaşamaya fırsatım olmadı.
Manage.Snapnames.com; Backorder'dan kazandığım domainleri kontrol ettiğim sistem. Genelde IHS ye taşıyorum hemen...
Answerable; Yina backorder ile alıdığım birkaç domainim var, problem yaşamaya fırsatım olmadan IHS ye taşıdım domainleri.
NDomain; Mecburi olarak kullandığım bir yer.. Pek bilgi sahibi değilim.
Register.com; Bir domaini transfer etmek için yurtdışında bulunan merkezlerini aramanız gereken bir yer.
|